Terassimarkiisi

Terassimarkiisi tekee pihastasi viihtyisän ja miellyttävän oleskelupaikan. Markiisi lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää terassisi vuotuista käyttöaikaa. Markiisi suojaa sinut ja kalusteesi polttavalta ja haalistavalta auringonpaisteelta. Terassimarkiisi antaa suojaa ja sen alla pääset nauttimaan kesän herkuista vaikka vettä vähän tihkuisikin tai suojautua päivän kuumimpaan aikaan. Eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisiin terasseihin kannattaa valita oikein suunniteltu ja mittojen mukaan valmistettu markiisi. Valitse eri malleista sopivin markiisi juuri sinun terassillesi.

Terassimarkiisit voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon. Terassimarkiisin ulottuma voi olla maksimissaan 4,0 m ja yhden terassimarkiisin leveys voi olla enintään 7,0 metriä. Tarvittaessa markiiseja voidaan kytkeä useampia rinnakkain.

Terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Automaattiohjaus pitää huolta markiiseistasi äkillisten myrskyjen yhteydessä.

Terassimarkiisin kangas on aina 100% akryylia. Kuituvärjäyksen ansiosta akryylikankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

 

 

 

 

Lisätietoja tuotteista sekä valikoimastamme löydät articstore.fi -sivustolta.